Exposició de Marissa Oosterlee

19/01/2024 al 31/03/2024 / Marissa Oosterlee és reconeguda per les seues peces figuratives hiperrealistes que captiven a l'espectador no sols amb els seus detalls tècnics, sinó també amb les narratives a les quals ella dona vida

Exposicions

“Lo sabe el cielo azul” Exposició de Susana García

23/02/2024 al 13/04/2024 / Ho sap el cel blau, ens parla d'una aposta per la calma, pels processos lents i artesanals de l'obra que suposen un viatge d'autoconeixement on es van revelant i alliberant capes per a connectar de manera més profunda amb la vida.

Exposicions

Concert Trio Philomele

23/02/2024 / Trio Philomele naix inspirat en la idea que en una cultura amb tradició musical, la música de càmera és una de les facetes més dinàmiques, vitals i participatives. El seu repertori abraça des de la música barroca fins a les composicions més actuals. La formació, integrada per violí, violoncel i guitarra, pot moure’s amb facilitat dins de l’espectre de la música de càmera.

Música Precio 5,00€

Exposició "Pobladores d'art". Dones artistes rurals de la Marina Alta

23/02/2024 al 24/03/2024 / Pobladores d’Art, naix de la necessitat col·lectiva de conéixer i reconéixer a les dones artistes de l’entorn rural de la Marina Alta, eixint dels cànons establers de cultura turística i massificada, que pateix aquesta zona a la costa, però que mor lentament a les muntanyes. Per aquesta raó, posem al centre la nostra cultura, arrels i la realitat que vivim les dones artistes de la comarca.

Exposicions