Recollida de Cartró Porta a Porta

Servei gratuït de recollida de paper-cartró porta a porta pels comerços del municipi.

És un servei gratuït, destinat als comerciants dels nuclis urbans, que s'encarrega de recollir el paper-cartró "porta a porta", per facilitar l'dipositar aquest residu, evitar deteriorar la imatge del nostre municipi, per potenciar la recollida selectiva i reduir els costos de gestió. 

El servei es presta en horari nocturn, de dilluns a dissabte, pels nuclis urbans i s'encarrega de recollir el cartró que els comerciants hagin dipositat dins l'itinerari marcat.

 

Normes d'utilització del servei

  • Tots els comerciants que generin cartró hauran utilitzar; en comptes dels contenidors, dedicats principalment a ús domèstic.
  • Plegar i agrupar els cartrons, per ocupar el mínim espai a la vorera i evitar la seva esplai
  • Treure el paper-cartró a última hora de la jornada, de dilluns a dissabte.
  • Deixar les caixes dins de la ruta indicada en el pla (al costat de la porta del seu comerç o en un lloc que no molesti (veure plànol)

 


Itineraris


Itinerari Poble: Av. Trenc d'Alba, Av. Alicante, Ronda Norte, C/ Virgen de los Angeles, Av. Principe de Asturiass, C/ Doctor Borrull, Av. Ondara, Av. Valencia, C/ San Joaquin, Ronda Sur, Carrer Roques, Plaça de Baix, Carrer Major, Ronda Colón, C/ Virgen del Pilar, C/ Sor Maria Gallart, Pl. Celestino Pons, C/ Bonaventura

Itinerari Port: Av. Port, Av. Lepanto, Av. Jaime I, Pl. Almirante Bastarreche, C/ Stmo. Cristo del Mar, C/ Andrés Lambert, C/ Sevilla, Av. Furs

 

Itinerari Arenal: Ctra. Pla, Av. Fontana, Av. Llibertat, Av. Arenal, Av. Paris, C/ S. Rafael

 

 

Enllaços relacionats