Happytecture

22/03/2024 al 22/06/2024 / L'exposició "Happytecture" d'Anna Devís i Daniel Rueda celebra l'arquitectura alegre i surrealista a través del seu característic estil fotogràfic ple de color i creativitat. Submergeix-te en un món on els edificis cobren vida i la imaginació es desborda en cada imatge capturada per esta talentosa parella d'artistes. Reserves i més informació: https://www.recoleto.com/art-exhibitions Lloc: Casa Recoleto, C/ Azorín, 4.  

Exposicions

Multidisciplinary Art Projects

19/04/2024 al 25/05/2024 / Exposició col·lectiva amb els treballs realitzats pels alumnes de la facultat de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant.

Exposicions

El sagrat i el profà

05/04/2024 al 05/05/2024 / La proposta conceptual del grup Matèria, realitzada per a la Casa del Cable de Xàbia està inspirada en el edificidel temple romà i en els simbolismes que suggereix. MATÈRIA és un grup de recerca, creació, experimentació i transferència de coneixement en Art de la Facultat de Belles artsd'Altea, Universitat Miguel Hernández d'Elx, i està format per M.ª José Zanón Cuenca, Amparo Alepuz Rostoll, Juan Fco. Martínez Gómez d'Albacete, Imma Mengual Pérez, Lourdes Santamaría Blasco, Elia Torrrecilla Patiño y Pilar Vivente Solé

Exposicions

Íbers, fenicis i romans en el Montgó

21/04/2024 / El Montgó és testimoni, protagonista i protector dels qui vivim al costat de la seua impressionant figura. Així ha sigut des que l'ésser humà va arribar al seu entorn deixant rastres i petjades del seu pas i les seues vivències. Si us interessa conéixer un poc la història dels nostres avantpassats, acompanyeu-nos a l'eixida que hem organitzat des del Parc Natural. Recomanem portar aigua, gorra, protector solar i calçat adequat a la muntanya. Dificultat: mitjana. Inscripcions i més informació: 679196461 / parque_montgo@gva.es Organitza: Centre d'Interpretació del Parc Natural del Montgó.

Rutes i excursions Gratis