Montgorock Xàbia Festival 2022

20/05/2022 al 21/05/2022 / Els pròxims 20 i 21 de maig se celebrarà la 9a edició de Montgorock Xàbia Festival amb les actuacions de M-Clan, Quique González, Los Zigarros, Eva Rijlen i molts més. Informació i entrades : https://www.montgorock.es/

Música Precio Abonos desde 49 € y 115 €

Art Bird 2022

13/05/2022 al 21/06/2022 / En aquesta mostra l'escultura està representada per l'artista espanyola Ester Niñirola i per l'artista argentí Guillermo Inchaurregui; la Fotografia ve de la mà internacional de Sol Moracho, Gerardo Stübing, Alain Dutour, Bernard Thomas, Anton Laba i Olivia de Vidas; l'art digital de l'espayola Fuensanta Niñirola i el Gravat de Malu Riaza i Yolanda Carbajales, també espanyoles. La Pintura està presentada per setze artistes. Els espanyols Ximo Canet, Genoveva Regidor, Raquel Misdrial, Nicoletta Tomás. El portugués Alberto D’Assumpçao. Argentins són Claudia Fernández Farjat, Mónica Lebedinsky, Liliana Infanzon, Ruben Morales i Silvia Goltzman. Francesos, Andrés M. Lambert, Françoise Denain, Dominique Prevots i Monique Thomas. Alemanys són Maike Remane y Hans Dieter Zingraff. De Suïssa ve Regula M. Bill. I per acabar, de Estats Units aplega Suzanne Marie Lambert.

Exposicions

Rebeca PLANA | Statement

29/04/2022 al 31/05/2022 / Abstracció en el segle XXI Valencià L'obra de Rebeca Plana destaca per l'energia i la positivitat que revela a causa de la gran combinació de colors, freds i càlids que aconsegueixen captar a l'espectador, creant una atmosfera especial on convergeixen tant les emocions del visitant com l'energia de la pròpia artista.  

Exposicions

ART BIRD Comunitat Internacional d' Artistes

13/05/2022 al 21/06/2022 / Art Bird és una lliure agrupació d'artistes, l'origen i la base física de la qual  es troba a Xàbia. Creacions abstractes, figuratives, geomètriques, conceptuals. Línies, taques, proporcions, harmonies, estructures. Evocacions que muten una realitat aparent, arrapant la matèria, component equilibris i desequilibris, ordre o caos, desconstruccions, ruptures. Fràgils límits. Viatges imaginaris. Espais fantàstics. Un llenguatge singular que transcendeix en una emoció visible. Una expressió de llibertat on es convida a l'espectador a una contemplació activa. En aquesta ocasió, l'exposició ocuparà dues sales: la Casa del Cable, per a tots els artistes participants, i IB Isabel Bilbao Galeria d'Art, per a l'equip organitzador: Andrés M. Lambert, Fuensanta Niñirola i Sol Moracho.

Exposicions