Art SET Cable

23/07/2021 al 12/09/2021 / Exposició col.lectiva amb obra dels artistes plàstics Juan Antonio Caravaca, Jaume Monfort, Fuensanta Niñerola, Toni Marí Sart, Tomás Sivera Vallés, Natalia Ribes Hankins i Francesc Marzal.

Exposicions

Helga Grollo - "El revés de la trama"

13/08/2021 al 14/09/2021 / L'artista ha pres com a referència per a la seua investigació el valor japonés del Kintsugi, que recomana la conservació i recuperació d'allò que va tindre una funció important un dia, però que una vegada trencat no ha de perdre's. Utilitzant vells sacs d'arpillera, teles de lli, jute o cotó, ha generat grans superfícies tèxtils cosides o adherides parcial o completament.Tenyides o pintades, intervingudes amb lletres o remarcant les zones trencades i desgastades, desitgen transmetre estats anímics i un recorregut de sensacions variables.

Exposicions

"Disorder & Resist"

08/09/2021 al 27/09/2021 / Exposició de l'artista VIANI. Inauguració dimecres 8 de setembre a partir de les 19.30 on es podrà conéixer de primera mà a l'artista i la seua obra. Per a poder gaudir d'ella s'ha de fer reserva prèvia a través del següent enllaç: https://es.recoleto.com/event-details/viani El xef Alberto Ferruz, guardonat amb dues estreles Michelin del Restaurant BonAmb, prepararà "L'art efímer de la gastronomia", el pròxim 27 de Setembre a les 20.00, en el marc de l'exposició de l'artista resident VIANI. Més informació de l'esdeveniment i reserves de plaça en: https://es.recoleto.com/event-details/alberto-ferruz-the-ephemeral-art-of-gastronomy-2

Exposicions