Camarotes. Col.lectiu Mareantas

02/07/2021 al 31/07/2021 / Exposició amb obra del  col.lectiu "Mareantas" format per les artistes plàstiques Rosa Padilla (Camarote Abstracción), Silvia Mercé (Camarote Transeúntes inciertos) i Majo Giner (Camarote Panorama).

Exposicions

IV FESTIVAL ÀGORA PERCUSSIÓ: CONCERT WEMILERE

08/07/2021 / Per l'Associació Cultural Apart Concert en el que participen grans professionals interpretant un programa de música afrocubana amb ritmes i sonoritats ancestrals amb metalls, copes de vidre i altres elements suggerents i originals. És imprescindible registrar-se prèviament per assistir, com a mesura de seguretat pel Covid-19 telefonant al 96 5794344, de dilluns a dijous en horari de 8 a 14h i els divendres de 8 a 12h.

Música Precio Gratuït

"Bandera Azul"

01/07/2021 al 10/08/2021 / "Bandera Azul" d'Oscar Bento penja aquests dies dels murs de IB Isabel Bilbao Galeria d'Art a Xàbia, de nou una sempre interessant perspectiva de la pintura sobre la mar de l'artista Oscar Bento. Després d'exposar aquesta última primavera en la Galeria Begemot de Barcelona la col·lecció "Vi i Xocolate" i, "A Mar Abierto" en la jove galeria Natalia Bento Art Contemporani d'Alaró (Mallorca), aquesta nova col·lecció reuneix una dotzena de llenços, principalment de gran format, en els quals l'artista troba refrescants sensacions de llum, reflex i moviment a partir del que suposa un canvi en l'ús del color i la seua combinació amb lleus efectes metàl·lics, nacrats, etc. de diversa aplicació.

Exposicions