Xàbia celebra la I “Nit dels ciris” en el Centre Històric

21 ago 2024 El divendres 23

L'associació de Comerciants Xàbia Històrica, la Parròquia de Sant Bartolomé i l'Ajuntament han organitzat per a aquest divendres 23 d'agost la I “Nit dels Ciris” en el Centre Històric de Xàbia, una nit en la qual els carrers que envolten la parròquia s'il·luminaran amb centenars de ciris amb motiu de la celebració de Sant Bartolomé.

 

La Nit dels Ciris començarà a les 20.00 i acabarà a les 23.00 i comptarà amb música en directe a càrrec de Summer Trio i Marinae Ensemble.

 

A partir de les 20.00, part de l'enllumenat públic dels carrers Sant Bartolomé, Sant Bonaventura, plaça Celestino Pons, plaça de l'Església, carrer Major des de la plaça de Baix al carrer Primícies s'apagaran i quedaran il·luminades pels ciris. A més, el temple parroquial, l'Ajuntament, el Museu Soler Blasco, la Casa Primícies, la Casa Bover i el Central Cinema també apagaran les seues llums per a il·luminar-se només amb candeles.

 

A més, durant aquesta tard-nit el Museu Soler Blasco obrirà fins a les 00.00 (de 18 a 00.00 hores), així com alguns comerços i el Mercat Municipal.

 

Al costat d'això, des de la Parròquia han organitzat una vigília a les 20.45 amb adoració davant el Santíssim amb Hakuna.