La Junta de Govern de Xàbia aprova els plecs per a transformar Xàbia Park en un punt de trobada per als veïns de l'Arenal

16 ago 2024 El projecte ja ha sigut publicat en la Plataforma de Contractació

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Xàbia va aprovar aquesta setmana els plecs de contractació de les obres de millora de la zona lúdic esportiva de Xàbia Park, una àrea que es troba en l'avinguda París del barri de l'Arenal que serà totalment renovada i comptarà amb tres espais diferenciats.

Els treballs s'han projectat de tal forma que l'àrea tinga una major permeabilitat per als vianants, d'aquesta manera, comptarà amb tres entrades (en l'actualitat només hi ha una), per a obtenir una millor accessibilitat.

La reconfiguració de l'espai permetrà habilitar una zona de jocs infantils i jocs de primària que comptarà amb un clos multicolor; una pista esportiva amb les mesures federatives adequades per a la pràctica d'hoquei i futbol sala; i mitja pista per a la pràctica de bàsquet.

Al costat d'aquests espais, el projecte inclou dues zones que s'ensostraran mitjançant ciris on se situaran taules per a la pràctica dels escacs i taules de ping-pong, també hi haurà una altra zona similar que serà multiusos.

D'altra banda, la intervenció permetrà implantar una xarxa de punts d'enllumenat en l'àrea de Xàbia Park, així com fonts d'aigua potable, i elements de mobiliari urbà com aparcabicis, papereres, bancs, perquè els veïns i veïnes del barri puguen convertir aquesta zona en un punt de trobada i un espai de diversió per a totes les edats.

El pressupost dels treballs és de 463.317,64 euros i el termini d'execució màxim és de 2,5 mesos.

Després de la seua aprovació per la Junta de Govern, el plec va ser publicat en la Plataforma de Contractació de l'Estat el dia 14 d'agost