Xàbia dinamitza el comerç local amb música i ball durant aquest estiu

14 ago 2024

La regidoria de Dinamització Econòmica, que dirigeix Juanlu Cardona, juntament amb la Federació d'Organitzacions de Xàbia (Forxa) han organitzat una sèrie d'activitats per a dinamitzar els tres nuclis comercials durant aquest mes d'agost, amb música i balls, unes activitats que han sigut batejades amb el nom de “Música i ball, vora mar” en el cas de Xàbia Port i “Música al carrer” per a Xàbia Històrica.

 

Dissabte passat es va celebrar la primera jornada de “Música i balls Vora Mar” en el passeig Joaquín Sorolla (enfront del bar Clau), amb la participació de l'escola de ball Footworks, la batukada Xàbia (Batucam) i el grup la Rendició en el passeig Joaquín Sorolla (enfront del bar Clau).

 

Per a aquest dissabte –dia 17- està prevista la presència de l'Escola de Ball Footworks, la Batucam Xàbia i el grup Tòxic.

 

I el dia 22, el grup German Blues Trio omplirà de sons afroamericans el carrer Andrés Lambert.

 

D'altra banda, de la mà de Xàbia Històrica, diversos grups estan actuant als carrers del centre històric i el dia 17 s'ha programat un Pin Up festival, que es desenvoluparà en la Plaça de Baix, la Plaça de l'Església i la plaça Celestino Pons.

 

Quant a les actuacions musicals, el dia 18 actuarà el grup Joe Wilkinson en la plaça de l'Església; Zambra actuarà el dia 21 al carrer La Coma/Mestre Angel Palència; Summer mic el dia 23 en la plaça de Baix / placeta Convent i finalment The Renegades, el dia 30 d'agost en la plaça de l'Església.

 

A més, el divendres 16 serà la segona Summer Night de l'estiu que organitza Xàbia Històrica, i que compta amb un programa a part.

 

Per part seua, en l'Arenal, tots els dies està obert el mercat ambulant d'artesans #a les vesprades i el dia 29 d'agost, a les 20.00 hores al costat de l'oficina de turisme hi haurà un “Clandestí Lindy hop” de la mà de de l'Escola Lindy Hop.