El projecte Beachworking de Xàbia prepara la seua ‘tornada a escola’ amb un curs per a aprendre a improvisar i comunicar

10 ago 2024

El projecte Beachworking ha preparat la seua particular ‘tornada al col·le’ amb un curs en què pretén ensenyar a tots els que s'inscriguen a improvisar i comunicar.

 

Segons han des de la regidoria de Dinamització Econòmica i Creama que dirigix, Juanlu Cardona, el curs es desenvoluparà del 16 de setembre al 27 de gener de 2025 amb un total de 42 hores en horari de vesprada.

 

Titulat “Improvisa i comunica” el curs utilitza les tècniques d'improvisació teatral per a millorar les habilitats socials i de comunicació, que permetran fomentar la col·laboració, creativitat, lideratge i resolució de conflictes.

 

El tècnic ha destacat que a més, servirà convèncer a la seua audiència, expressar-se amb efectivitat i naturalitat, parlar amb credibilitat, i millorar les habilitats de venda i negociació.

 

Les inscripcions estan obertes ja, s'han de formalitzar a través del Creama en aquest enllaç

https://acortar.link/f978e4

 

“Amb aquest nou curs –ha explicat el regidor Juanlu Cardona- continuem responent les peticions que tenim dels nostres empresaris i ajudant-los a ser cada dia millors i adaptar-se a les condicions canviants dels seus negocis”.

 

Cardona ha remarcat a més que aquest curs és gratuït i que compta amb una ajuda de la Diputació d'Alacant.

 

Projecte Beachworking, consolidat

 

El Beachworking s'ha consolidat com un pol d'atracció per al talent digital i un motor per a l'economia local. Amb més de 100 activitats dutes a terme per part de l'ADL Tecnològic de Creama, Xàbia s'afirma com un destí ideal per a aquells que desitgen avançar en les seues carreres en l'entorn digital i trobar un espai de creixement i desenvolupament en un entorn enriquidor. I ja hi ha molts "Casos d'èxit" de persones que han passat de ser nòmades digitals a plantejar-se venir a viure i treballar definitivament des d'aquest xicotet paradís.

 

Durant tot l'any, l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia actua com a catalitzador de trobades que no sols serveixen com a punt d'unió per als nòmades digitals i la comunitat local, sinó també com una plataforma per a futures col·laboracions i negocis. Per a això organitza programacions anuals d'esdeveniments, cursos i tallers de manera gratuïta.