Xàbia incorpora 36 treballadors a través del Pla d'Ocupació

02 ago 2024

L'Ajuntament de Xàbia ha incorporat avui a la plantilla municipal a 36 persones contractades a través del pla d'ocupació social 2024.

L'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor de Personal, Enrique Escrivá han donat la benvinguda a aquests treballadors que han sigut seleccionats seguint criteris socials d'acord amb les bases del programa.

 

Aquest personal reforçarà els departaments municipals, 12 d'ells són peons de comeses vàries; 6 són oficials d'obres, vies públiques i jardineria-forestal; 4 es destinaran a operaris de neteja, i altres 14 persones desentelaran les funcions de conserge i controlador d'espais públics.

 

En l'acte l'alcaldessa els demanat que “col·laboren al màxim amb la resta del personal” perquè la “imatge de Xàbia siga la millor” i ha recordat que això “és una de les màximes que té el govern local”.

 

Per part seua, el regidor de Personal, Enrique Escrivá, ha agraït el treball que han realitzat els tècnics del departament per a tirar avant el Pla d'Ocupació. “Aprofiteu aquesta oportunitat perquè és bo per a vosaltres i el vostre treball es veurà en tot el nostre municipi”, ha conclòs.