Les festes en honor a la Verge dels Àngels se celebren aquest cap de setmana

31 jul 2024

Els veïns i veïnes de La Plana conviden a tota Xàbia gaudir de les festes en honor a la Verge dels Àngels que se celebren aquest cap de setmana.

 

Els festejos estan organitzats pels Mayorales i Mayoralesas 2024: Juan Bisquert, Juan Gaspar Pons, Toñi Andrés, Sergi Pons, Ángel Tur, Maribel Sala, Paco Mestre, Paco Martí, Vicent Torres, Pepa Sala, Domingo Bou, Tere Orenes, Jaime Soler, Nieves Soler, Marc Ros, Josep Pons, Ana Bisquert i Anabel Buigues.

 

Durant aquesta setmana se celebra el rosari i el novenario en l'ermita del Monestir (a les 9.00 i a les 19.00 hores) i els dies grans seran el divendres 2 d'agost i el dissabte 3.

 

El divendres, l'arquebisbe de València, monsenyor Esteban Escudero oficiarà la solemne eucaristia, després de la qual se celebrarà la tradicional processó al voltant del santuari amenitzada per “dolçaina i tabalet”. #A la vesprada nit, s'obrirà una barra amb preus populars i hi haurà una dansà popular amb el Grup de Danses Portitxol. Posteriorment sopar de sobaquillo i rifa popular que estarà ambientada per l'orquestra Pacific Blue.

 

Per al dissabte els mayorales han preparat una vesprada del xiquet a partir de les 18.30 hores (amb jocs, castell inflable, carretones i berenar) així com la barra amb preus populars. A les 22.00 hores hi haurà un sopar de sobaquillo amb rifa i discomóvil d'Aibax&Bup amb La Gavi.