Un equip de dos operaris neteja diàriament la costa de Xàbia

05 jul 2024

. La regidoria de Serveis, que dirigeix Juanjo García i l'empresa responsable del servei de neteja viària i de les platges, Tetma, han posat en marxa, l'operatiu de neteja de les cales i la costa de Xàbia, format per una embarcació i dos operaris.

 

Aquest servei s'encarrega de la retirada de residus que es troben en les cales i tota la línia de costa, des de la Cova Tallada fins a la Cala Granadella.

 

L'equip retira a mà les deixalles de qualsevol tipus, que retorna la mar a la terra i posteriorment els depositen en els diferents contenidors de reciclatge.

 

Des de la regidoria de Serveis han comentat que aquest operatiu arriba a punts en els quals fins ara no s'havia realitzat mai una neteja, zones com la Cova Tallada, Tango, Cala del Francès, ajunte altres habituals com el Primer i Segon Muntanyar o les esculleres del port de Xàbia, en les zones que bufona amb la mar.

 

A més, la regidoria ha volgut recordar als veïns i veïnes, així com els visitants utilitzen els contenidors i papereres que hi ha a les platges per a evitar que els residus acaben en la mar, i que els propietaris d'embarcacions que gaudeixen de la nostra costa, depositen els residus en els punts de reciclatge que hi ha en les zones d'amarrament.

 

El servei estarà actiu fins al 31 d'agost.