Jubilació de l'oficial de la Policia Local de Xàbia Fernando Escolano

03 jul 2024

L'oficial de la Policia Local de Xàbia, Fernando Escolano s'ha jubilat i aquest dilluns ha rebut un petit homenatge per part dels seus companys del cos de seguretat local, la seua família, així com de l'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor de Seguretat, Juan Ortolá.

 

Escolano ha complit 39 anys en la Policia Local de Xàbia, sent el responsable en els últims anys de la sala de tir, un espai únic en tota la comarca, en la qual durant l'últim any han passat prop de 300 agents en el marc de les pràctiques obligatòries anuals.

 

L'oficial s'ha mostrat “molt agraït” Xàbia durant l'acte, en el qual ha estat acompanyat per l'Inspector de la Policia Local, José Ribes, altres agents en actiu, i altres agents que ja gaudeixen de la seua jubilació, entre ells, Cristóbal Buigues, que fora cap policial durant tants anys.

 

L'alcaldessa i el regidor li han fet lliurament de la medalla del cos així com una placa commemorativa i li han desitjat en nom de tots els veïns que gaudi d'aquesta nova etapa en la seua vida. En la placa es podia llegir “L'Ajuntament de Xàbia s'enorgulleix a reconèixer-li la seua dedicació i el compromís durant els anys de servei. Que aquest reconeixement siga un recordatori constant de la seua valuosa labora i de l'impacte positiu ha deixat en el municipi. Felicitats en la seua merescuda jubilació i gràcies per tota la seua dedicació”.