Últims dies per a visitar l'exposició dels 75 anys de Fogueres Xàbia

02 jul 2024 Unes 3.000 persones han passat per la mostra

L'exposició recopilatòria dels 75 anys de Fogueres ‘75 anys Fogueres, Xàbia 1950-2024’ ha aconseguit les 3.000 visites i encara els últims dies en què es podrà visitar en el Centre d’Arts Lambert de Xàbia, ja que el diumenge serà l'última oportunitat de poder visitar-la.

 

La mostra constitueix un repàs a aquests 75 anys de les festes de Fogueres a Xàbia, un recopilatori que arreplega la història, anècdotes, experiències i dades que per a molts eren desconeguts, en un recorregut per tots els aspectes importants que conformen aquestes festes: els coets, la nit del foc, el gesmiler, la foguera d'andròmines vells, la indumentària... una infinitat d'elements característics d'unes festes que ens uneixen a tots.

 

També podem gaudir d’un recorregut pels llibrets de la programació festera,  a la sala audiovisual on es reprodueixen els vídeos que les famílies han cedit a l'Arxiu Municipal, així com un documental amb testimoniatges de Pepe Marzal, Antonio Bisquert, Rosa Torres, Fina Ribes, Teresa Sart, Amparo Cardona i Teresa Ferrer.

 

El Centre d’Arts Lambert, és al carrer Major i obri de dimarts a divendres de 10 a 13 h. i de 18 a 21 h. El dissabtes de 10 a 13 h i de 18 a 21, i diumenge de 10 a 13 hores.