Extraordinari servei de neteja i seguretat en les festes de Fogueres 2024

29 jun 2024 La gran faena d'aquests dos departaments ha sigut clau perquè no s'hagen registrat quasi incidents i que el municipi s'haja mantingut net i bonic, tenint en compte la dificultat de les festes que se solapen amb l'inici de la temporada alta estival.

Aquesta setmana s'ha posat fi a les Festes de Fogueres de 2024 i gràcies a l'excel·lent coordinació del servei de neteja s'ha assegurat que, tant abans com després de cada activitat del programa de festes, tot estiguera en perfectes condicions. Aquest esforç ha sigut clau per a mantenir el municipi net i acollidor per a tots els veïns i assistents.

 

La seguretat també ha sigut una protagonista destacada en aquestes celebracions. L'Ajuntament va implementar uns rigorosos operatius de vigilància i control en els actes més multitudinaris d'aquestes festes, la qual cosa va resultar en un número molt reduït d'incidents registrats. Especial menció mereix el servei prestat per la Policia Local que ha demostrat una eficàcia notable en les seues operacions pels carrers de Xàbia.

 

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, ha volgut felicitar personalment el regidor de Serveis, Juanjo García, i al regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Ortolà, per la seua dedicació i excel·lent gestió. "Gràcies a la labor incansable i a la coordinació exemplar de tots dos departaments, hem aconseguit unes festes segures, netes i disfrutables per a tots. És un orgull comptar amb un equip tan compromès amb el benestar dels seus veïns i veïnes”, ha declarat l'alcaldessa.

 

L'Ajuntament de Xàbia agraeix a tots els professionals involucrats i als ciutadans per la seua col·laboració i comportament exemplar durant aquestes festivitats. Continuarem treballant per a mantenir l'alt estàndard de qualitat en els nostres serveis i perquè Xàbia continue sent un referent de neteja i seguretat.