Seguretat Ciutadana destina 16.000 euros a la renovació del material d'extinció d'incendis de Protecció Civil de Xàbia

28 jun 2024

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Emergències, que dirigeix Juan Ortolá, ha renovat el material d'extinció d'incendis de l'Agrupació de Protecció Civil de Xàbia, un material que va quedar afectat després dels dos grans incendis que s'han produït en el començament de la temporada.

 

Amb una inversió d'uns 16.000 euros el Consistori ha adquirit cascos, llanternes, botes i ulleres de seguretat, per als voluntaris, i 25 mànegues, 5 llances (els dispositius amb els quals es llança l'aigua a les flames) i 3 motxilles extintores.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció d'Emergències, Juan Ortolá, ha remarcat el compromís de l'equip de govern amb l'agrupació de voluntaris i la prova la renovació d'aquest material i dotar-los “amb els millors mitjans tant per a la seua seguretat pròpia mentre s'enfronten als incendis com per a fer-los front”.

 

Ortolá ha comentat que després de l'incendi del Barranc de l’Hedra i el Montgó, des de l'agrupació van considerar que era necessari renovar el material per a afrontar la temporada d'estiu amb garanties i per aquest motiu s'ha realitzat aquesta inversió en el nou material.