La regidoria d'Atenció al Resident de Xàbia organitza un curs de castellà per a residents amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant

28 jun 2024 Les inscripcions es formalitzaran a través de l'Helpdesk

La regidoria d'Atenció al Resident de Xàbia, que dirigeix Toni Molina, ha organitzat un nou curs de castellà per a residents estrangers amb la finalitat d'afavorir la integració de tots els veïns i veïnes en el municipi.

 

El curs compta amb una subvenció de la Diputació d'Alacant, té 60 places a les quals es poden inscriure les persones empadronades a Xàbia des d'aquesta mateixa setmana a través del correu electrònic de l'HelpDesk (help@ajxabia.org), les places s'assignaran per estricte ordre d'arribada de les sol·licituds.

 

El curs tindrà diversos nivells i es farà durant els mesos d'agost i setembre. Segons les previsions de la regidoria, la tercera setmana del mes de juliol es faran les proves de nivell, i es té previst que la setmana quarta de juliol es definiran i compondran els grups; de tal forma que la tercera setmana d'agost comencen les classes. El material didàctic corre a compte dels alumnes.

 

El curs es realitzarà a la Biblioteca Municipal de Xàbia del barri de Duanes de Mar, carrer Botànic Cabanilles, 17.