Platges instal·la un panells informatius per a evitar que es produïsquen embossos en els accessos a la Granadella i Portitxol

14 jun 2024 El departament i les empreses de turisme actiu acorden uns horaris d'accés a la Granadella

La regidoria de Platges, que dirigeix Juan Ortolá, ha instal·lat aquest mes de juny uns panells que informen pràcticament en directe del nombre de places d'aparcament que queden al carrer Pic Tort (Cala Granadella) i al carrer La Barraca (Cala Portitxol).

 

Els panells es troben en la carretera del Portitxol amb el Camí Cabanes (rotonda Consum) i en el desviament al carrer La Barraca des de la carretera del Portitxol.

 

Segons ha explicat el regidor “aquest sistema intenta evitar que els banyistes arriben al punt on es troba la barrera de control d'accés i hagen de donar la volta en estar complet la zona d'aparcament”. De tal forma que en rebre aquesta informació de la situació de les places “poden optar per anar a una altra platja i evitar-se l'embotellament que es produeix”.

 

D'altra banda, la regidoria ha acordat amb les empreses de turisme actiu l'accés a la cala Granadella uns horaris, de tal forma que totes puguen treballar i es compatibilitze amb les mesures per a evitar la massificació de la cala.