Retiren 103 quilos de residus en una nova edició de la jornada “Xàbia contra la basuraleza”

05 jun 2024

Un total de 103 quilos de residus diversos van ser retirats de diferents espais municipals en el transcurs d'una nova jornada “Xàbia contra la basuraleza” que va organitzar la regidoria de Medi Ambient en el marc de la I Setmana del Medi Ambient de Xàbia.

 

En tres grups els voluntaris van retirar residus en tres punts el Cap Prim, l'Ermita de Santa Llúcia i el llit del riu Gorgos en el tram entre el ‘Moli’ i el Pont del Llavador.

 

Així en total van arreplegar 24,5 quilograms d'envasos; 18 de paper-cartó; 10 quilograms de vidre i es van classificar altres 50,5 quilograms (com a fusta, ferralla, plàstic dur).

 

El regidor de Medi Ambient, Juanlu Cardona, ha agraït la participació de tots aquells que el dissabte es van sumar a aquesta nova jornada “Xàbia, contra la basuraleza” i ha recordat que la programació per la setmana del Medi Ambient segueix amb la mostra de curts de temàtica Mig Ambiental el 6 i 7 de juny a la Casa de Cultura a partir de les 19.30 hores, i l'exposició “Mobilitat sostenible, inclusiva i segura” es pot visitar aquest dimecres en la dessaladora de 10 a 12 i de 18 a 20 hores.