Lliurament de bandes i distintius als càrrecs de Fogueres

04 jun 2024

L'alcaldessa, Rosa Cardona, la regidora de Festes, Mavi Pérez i la presidenta de la Comissió de Fogueres, Carmen Andrés van presidir el divendres l'acte de lliurament de les bandes i distintius als càrrecs de Fogueres 2024.

 

Els van rebre, la reina de la Foguera, Ángela Tachó, les seues dames d'honor, Nahir Sánchez i Nerea Vidal; els presidents de la Quintà 2024 “A Cabassaes”, Julia Roselló i Jaime Valverde; així com la reina infantil Claudia García; les seues dames d'honor, Lucía Bisquert i Gisela Devesa, i els presidents de la Comissió Juvenil, Lucas Mata i Laura Sánchez.

 

Durant l'acte, a més, la Comissió va donar un reconeixement a Ignacio Sellés per la seua gran implicació i dedicació a les festes de Fogueres.

 

Amb aquest acte dona principi el programa de les festes de Fogueres, que inclou aquest dimecres la jornada de donació de sang en el Centre de Salut i el cap de setmana viurà els grans moments amb la proclamació de Claudia García (divendres nit) i Ángela Tachó (dissabte) i el diumenge amb l'acte commemoratiu del 75 aniversari de la festa.

 

IMATGES AL NOSTRE FACEBOOK