Esports i Joventut preparen l’Escola d’Estiu de Xàbia

03 jun 2024 Les inscripcions es podran formalitzar desde les 10:00 del 4 de juny a través de la web d'Esports i presencialment en el Palau d’Esports

Les regidories de Joventut i Esports, que dirigeixen Fátima Jarjor i Toni Molina, han avançat els detalls de l’Escola d’Estiu 2024 la principal novetat de la qual enguany és que es fusionen l'escola d'estiu esportiva i l'escola d'estiu lúdica habitual en una sola, en la qual s'oferiran 225 places en total i permetrà que els petits gaudisquen d'una experiència esportiva i recreativa durant les seues vacances, així com ajudar les famílies a conciliar la vida familiar i laboral. L’Escola comptarà amb 20 places reservades per a xiquets i xiquetes amb necessitats especials, que hauran de realitzar l’inscripció presencialment al Palau d’Esports, aportant la documentació corresponent.

 

L’Escola d'Estiu obrirà la inscripció del 4 (des de les 10 del matí) al 11 de juny tots dos inclosos, les famílies amb fills de 6 a 12 anys podran realitzar la seua inscripció mitjançant l'APP d'Esports (https://xabiaesports.deporsite.net/ ) o presencialment en el Palau d’Esports per 90,72 euros al mes (quatre setmanes), amb l'opció de poder realitzar inscripció per als 2 mesos d'estiu (vuit setmanes). Mentre que els xiquets i xiquetes nascuts 2019, 2020 i 2021, podran inscriure's mitjançant el mateix sistema però en aquest cas estaran exempts de taxa per inscripció.

 

Totes les sol·licituds s'atendran en funció de l'empadronament a Xàbia i ordre d'inscripció.

 

Des de les dues regidories han destacat que la combinació de les dues escoles pretén oferir un programa més ampli i variat, on les activitats esportives s'entrellacen amb tallers creatius, manualitats, jocs i excursions. Aquest nou enfocament no sols cerca fomentar el desenvolupament físic dels xiquets, sinó també estimular la seua creativitat i habilitats socials. En definitiva, l’Escola d’Estiu és una alternativa d'oci i temps lliure perquè tots puguen desenvolupar valors com la convivència, la col·laboració i la implicació.

 

L'escola d'estiu començarà el dia 1 de juliol fins al 23 d'agost, i es desenvoluparà en el Col·legi Port de Xàbia i el Palau Municipal d’Esports, la qual cosa permetrà aprofitar al màxim les instal·lacions tant educatives com esportives en un entorn ideal per a aquestes activitats i el gaudi dels petits.