Agenda d'esdeveniments del cap de setmana a Xàbia

30 may 2024

L'agenda cultural d'aquesta setmana té una cita el dia 31 de maig amb una presentació d'un llibre que pretén acostar als més petits al món de les rondalles.

 

El “Abecedari de rondalles” està escrit per Fidel Montaner Torrente, i està protagonitzat per uns animals que es diuen com les lletres de l'abecedari. La presentació comptarà amb la participació del professor Josep Penalba, del Col·legi Port de Xàbia i està dirigida a xiquets i xiquetes de 0 a 10 anys. Començarà a les 18.30 a la Biblioteca de Duanes.

 

El dissabte la música protagonitza els esdeveniments culturals, a les 18.00 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot els alumnes de l'Escola dels Xirimitabs realitzaran l'audició de final de curs; i a les 19.00 hores hores, en la sala d'actes del Conservatori, serà el concert de final de curs de Petit Arts “Cants del Mon”.

 

A més, al matí, serà la jornada “Xàbia contra la basuraleza” en el marc de la I Setmana del Medi Ambient de Xàbia, que requereix d'inscripció prèvia per qüestions de l'assegurança que cobreix a tots els participants davant qualsevol risc.

 

https://docs.google.com/forms/d/1zabotzqb3m8eeyhad8qeumngobhnqhlbexvuvfhnj00/viewform?edit_requested=true

 

I també és el XL Trofeu Fogueres de Sant Joan, IX Memorial Domingo Canet organitzat pel Club Ciclista Xàbia i la regidoria d'Esports. Una prova challenge de junveniles que serà puntuable de la Comunitat Valenciana per a les categories elit femení, júnior, júnior femení i sub-23 femení. L'eixida serà a les 17.00 hores en la Plaça de la Constitució i la meta serà en la Ronda Nord (enfront del Celler Miguel).

 

D'altra banda, el diumenge, serà la ruta interpretativa botànica pel Parc Natural del Montgó, que organitza la regidoria de Medi Ambient i la de Serveis, en el marc de la I Setmana del Medi Ambient. Per a la ruta, és necessari inscriure's en aquest enllaç:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyqDcOj_A7ai14hHuvCWKGFb8YdTOnWUV38Ap59slDFR4ivQ/viewform

 

 

El diumenge les danses del Corpus amb el Grup de Danses Portitxol, a partir de les 19.00 amb el punt de trobada serà la plaça de l'Església. (programa a part).

 

Exposicions

 

Referent a les exposicions a la Casa del Cable, Silvia Lerin, exposa la seua Línia vital”, que es podrà visitar fins al 16 de juny.