Mig centenar d'equips es juguen la tercera jornada de la lliga Autonòmica d'Handbol Platja en l'Arenal de Xàbia

29 may 2024 Vora 800 jugadors hi participaran

Mig centenar d'equips de la Comunitat Valenciana participaran en la tercera jornada de la lliga autonòmica d'Handbol Platja que es disputa aquest cap de setmana a la platja de l'Arenal de Xàbia.

 

La jornada ha sigut presentada aquest dimarts pel regidor d'Esports, Toni Molina, els representants del Club Handbol Xàbia, Carol Cholbi i Pep Hierro, i un representant de la Federació Valenciana d'Handbol, Miguel Soria a l'Ajuntament.

 

La cita reunirà entre 700 i 800 jugadors d'handbol, que disputaran les proves segons la categoria. El dissabte els equips de cadet i infantil i el diumenge els juvenils i sèniors, en una zona delimitada de la platja que serà transformada per a acollir l'esdeveniment.

 

En la roda de premsa l'entrenador del club, Pep Hierro ha destacat que és la “cinquena vegada que la Federació” confia en el club per a organitzar aquesta jornada de la lliga de platja al costat de la regidoria d'Esports. Un esdeveniment que segons ha subratllat Carol Cholbi, s'uneix a l'oferta d'esdeveniments esportius que hi ha al llarg de l'any en el municipi.

 

La representant del club també ha agraït el suport de la regidoria i de les empreses privades del municipi que donen suport al projecte del Club Handbol Xàbia.

 

Per part seua, Miguel Soria, en nom de la Federació ha tingut paraules d'agraïment a l'Ajuntament i la regidoria per el “esforç” que suposa l'organització de l'esdeveniment a la platja de l'Arenal i ha afegit que serà “una prova puntuable per al circuit nacional”. A més, ha recordat que el club Handbol Xàbia ha sigut campió d'Espanya en aquesta lliga en diferents categories en els últims anys.

 

Finalment, el regidor d'Esports, Toni Molina ha agraït a la Federació Valenciana que haja tornat a triar la platja de l'Arenal de Xàbia per a realitzar aquest esdeveniment, que suposa un recolzament al treball que dia a dia fa el Club Handbol Xàbia, que tants èxits ha aconseguit. I ha convidat a tots els aficionats a l'esport i a l'handbol en particular a gaudir d'aquesta cita de la lliga d'Handbol Platja de la Comunitat.