Agenda cultural del cap de setmana

22 may 2024 Última cita a Xàbia del cicle Dijous de Comèdia

El cicle Dijous de Comèdia tanca la seua temporada 2024 aquest dijous amb el monòleg de María Juan, una de les monologuistes més conegudes del panorama valencià.

 

Comunicadora, presentadora i monologuista María Juan actuarà el dijous a partir de les 20.00 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot, amb entrada gratuïta.

 

El divendres 24 de maig a partir de les 11. Recital d'alumnes de l'Aula de Clarinet de Juanlu Puelles, amb els alumnes Pablo Baídez, Mercedes Aras; Vicent Bono, Adriana Catalá, Llucià Berio, Laia Maresma, Carla Calvo i Ana Rashkova.

El recital d'alumnes de l'Aula de Clarinet de Juanlu Puelles està organitzat per elConservatori Professional de Música de Xàbia, ESMAR i l'Ajuntament de Xàbia. L'entrada és lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.

 

A més, per la vesprada, cita amb “Pluja de contes” per als més xicotets amb “Pipita Calzesllargues” a la Biblioteca del Centre Històric a partir de les 17.30 hores.

 

A la vesprada nit, la Casa de Cultura acull el concert del Piacere dei Traversi, en el cicle “Els Colors de la Música”. Sota el títol “Vita Christi d’Isabel de Villena”, el grup traslladarà al públic a la música i literatura de la Corona d'Aragó. Carmen Botella posa veu a una sèrie de passatges seleccionats que es combinen amb peces musicals de l'època, interpretats per tres flautes i la veu de la cantant. Començarà a les 20.00 hores i té un cost 5 euros.

 

El dissabte 25 hi haurà teatre infantil amb “Contes dels mil i una nits”, que narra la història de Flordeluna, una princesa que està preocupada pel seu pare, que està malalt i perd la memòria. Per a ajudar-ho a recuperar-la li conta històries sobre la seua joventut, entre les quals es troben Alí Babá i els Quaranta lladres o Aladín, entre altres menys conegudes que formen part de les mil i una nits. Serà a partir de les 17.30 hores, a la Casa de Cultura, entrades 3 euros.

 

Exposicions

D'altra banda, aquesta és l'última setmana per a gaudir dels Projectes Híbrids que està en el Centre d’Arts Lambert.

 

I a la Casa del Cable, es poden visitar les obres de Silvia Lerin “A través de la mar”, amb la qual pretén capturar “la capacitat mar per a embolicar i cedir espai i les tensions que, tant el coure com el líquid, senten junts en el seu camí”.