Xàbia s'incorporarà al conveni de control i vigilància de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni

20 may 2024

L'Ajuntament de Xàbia s'incorporarà al conveni de control i vigilància de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, que van formalitzar fa uns anys Dénia i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori.

 

Aquest ha sigut un dels temes que s'ha abordat aquest divendres en el transcurs d'una reunió de treball, que s'ha celebrat a Xàbia, entre el director general de Medi natural i Animal, Raúl Mèrida, l'alcaldessa, Rosa Cardona, el regidor de Medi Ambient, Juanlu Cardona, el de Patrimoni, Enrique Escrivá, el director del Parc Natural del Montgó, José Antonio Hernández i els membres de l'equip del parc.

 

Segons ha explicat Juanlu Cardona la incorporació de Xàbia a aqueix acord “permetrà ampliar la vigilància i control en tot el perímetre de la Reserva Marina”.

 

Sobre la taula han estat altres assumptes com el futur Centre d'Interpretació i Divulgació, així com propostes i inversions de millora en l'àmbit del parc, així com la millora de l'accessibilitat.

 

Després de la reunió, han visitat la zona dels Plans, el Mirador del Cap de Sant Antoni, l'Àrea Recreativa dels Plans, i altres punts de l'entorn del parc en terme municipal de Xàbia.