Xàbia equiparà amb lavabos i WC públics la Cala de la Granadella i el Portitxol

19 may 2024

La Regidoria de Platges, que dirigeix Juan Ortolá, ha llançat la contractació de dos mòduls sanitaris de lavabos i WC públics per a la seua instal·lació en les cales de la Granadella del Portitxol de Xàbia durant la temporada estival.

 

Els plecs van ser publicats en la Plataforma de Contractació aquest dijous, i permetran dotar d'uns serveis higiènics a aquestes dues platges, que presenten una gran afluència d'usuaris durant els mesos estivals i que no compten amb instal·lacions similars.

 

Aquests mòduls seran llogats per l'Ajuntament per un termini de 2 anys (amb possibilitat de pròrroga de dos més) i estaran instal·lats quatre mesos a l'any, des del 15 del juny al 15 d'octubre. El preu màxim del lloguer serà de 5.227,20 euros (iva inclòs) per cada any del servei.

 

Els documents arrepleguen les exigències que han de tenir aquests mòduls sanitaris, per exemple quant als indoros “sis vàters de tanc baix, complets i instal·lats de primera qualitat, color blanc, eixida sòl o paret amb portarrollo”; les piletas de lavabo (seran dos) “amb pedestal de ceràmica, amb aixeteria de primera qualitat, instal·lats, inclosos sifons i resta de material de lampisteria” i 2 espills de metall.

 

El contracte exigeix que l'empresa adjudicatària s'encarregue de la seua instal·lació i retirada, i que els tècnics municipals assumiran la connexió a la xarxa d'aigua potable, a la de sanejament i a la xarxa elèctrica.