Presentació oficial de la Quintà 2024 “A Cabassaes”

14 may 2024

La Comissió de Fogueres inicia el compte arrere per a les festes de 2024, amb el sopar presentació divendres passat de la Quintà 2024 “A Cabassaes”, un acte en el qual van participar l'alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Festes, Mavi Pérez.

 

En un acte organitzat per la Comissió en els Salons Carrasco, els quintos i quintes i van pujar a l'escenari en parelles, en presència dels presidents, Julia Roselló i Jaime Valverde i van rebre un detall, per a finalment pujar la reina Ángela Tachó i les seues dues dames d'honor, Nahir Sánchez i Nerea Vidal.

 

Roselló i Valverde van parlar en nom de la Quintà i després dels agraïments a les famílies, Comissió i van assegurar que estaven “molt contents” ja que el dia de la presentació és un acte en el qual han somiat “tota la vida” i és el punt de partida del “compte arrere per a unes festes que seran inoblidables per a tots nosaltres”.

 

L'acte va concloure amb els discursos de la regidora i l'alcaldessa i la interpretació a l'uníson per part de tots de l'himne de Fogueres.