L'Oficina d'Atenció al Ciutadana de Xàbia recupera el sistema de distribució automàtic de l'atenció en funció de les necessitats dels veïns

11 may 2024

La regidoria de Noves Tecnologies i OAC ha posat en marxa de nou un sistema automàtic de distribució de les cites en funció de les necessitats dels veïns i veïnes en l'Oficina d’Atenció al Ciutadà i en l'Àrea Econòmica.

 

El regidor, Toni Molina, ha supervisat aquest dimarts el funcionament del nou sistema que permet que els veïns i veïnes que s'acosten a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà i a l'Àrea Econòmica per a les seues gestions diàries, atès de manera directa. A més, ofereix atenció en diferents idiomes.

 

“Aquest sistema permet dirigir a cadascuna de les taules d'atenció al públic als usuaris, de tal forma que es fa tot més ordenat”, ha explicat el regidor després de la visita junt a la cap del departament Pascuala Fornés.

 

Molina ha aprofitat per a donar ànims a tot el personal de l'OAC ja que aquests dies estan assumint una càrrega important de treball en estar en marxa els terminis de presentació de sol·licituds per a formar part del Pla d'Ocupació Social i la matriculació de l'Escoleta Infantil.