El Montgó Fest converteix a Xàbia en l'epicentre de la música indie-rock

03 may 2024

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona i els organitzadors del Montgo Fest han presentat avui l'edició 2024 d'aquest festival de música rock, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàbia, i que omplirà de música aquest divendres i dissabte.

 

En el cartell del Montgó Fest solistes i grups com a Coc Malla, Sidecars, Carlos Tarque, Els Zigarros, Chambao, Ciutat Jara, Pignoise, L'Habitació Roja, Santero i Els Xics, Pol 3.14, Malmo 040, Besmaya, Badlands i Marlena.

 

En la roda de premsa l'alcaldessa, Rosa Cardona, ha indicat que el festival ajuda a “desestacionalizar una mica més la nostra oferta turística” i d'ací el suport municipal en forma d'aportació econòmica de 36.000 euros. Però també, la cessió de la parcel·la del final de la Via Augusta i el dispositiu de vigilància exterior del festival que assumeix la Policia Local i Protecció Civil i està plenament coordinat amb el servei de vigilància privada de l'esdeveniment.

 

Cardona espera que el certamen “siga un èxit” i ha demanat als visitants que acudeixen al Montgó Fest que s'acosten a conèixer l'àmplia i variada oferta cultural i festiva que té Xàbia.

 

D’altra banda, Josan Serrano, un dels organitzadors, ha assenyalat que han superat ja les 10.000 entrades venudes, a més que enguany hi haurà una ‘frontstage’; i respecte als assistents ha indicat que una gran majoria procedeixen de Madrid i Comunitat Valenciana i ha agraït el suport del Consistori.

 

En la roda de premsa ha participat un dels membres del grup Badlands, que obrirà l'edició 2024 del MontgoFest, qui ha remarcat que enguany actuen en el certamen de música de Xàbia “perquè des del principi ens ha donat suport i no podíem dir-los que no”, de fet, ha comentat que en el Montgó Fest interpretaran alguns dels temes que estan component i que formaran part d'un disc en el qual estan treballant ara mateix.