Desviaments i itineraris alternatius pel començament de les obres en la rotonda del Camí Cabanes / Travessia de Cansalades de Xàbia

03 may 2024 El dilluns 6 de maig

La Diputació d'Alacant realitzarà diverses obres de millora de la seguretat viària en la rotonda del Camí Cabanes / Travessia de Cansalades i Carrer Brussel·les / Haja (“rotonda Carrasco”) a partir del dia 6 de maig, que obliguen a reordenar el trànsit de la zona perquè els treballs es puguen desenvolupar amb normalitat, i es minimitzen els efectes en el trànsit diari.

 

Per aquest motiu s'han preparat diversos itineraris alternatius per a minimitzar els efectes en el trànsit diari:

 

-El tram entre la rotonda del Camí Cabanes “rotonda Carrasco” i rotonda de la Carretera del Pla / Portitxol (Consum), estarà tancat.

-La Travessia de les Cansalades estarà tancada al trànsit de vehicles en el tram comprès entre el carrer Arborcer (al costat del Punt Verd) i la “rotonda del Carrasco”.

 

- Els conductors que desitgen anar direcció Camí Cabanes des de la Carretera del Portitxol, hauran d'agafar la carretera del Pla i la rotonda del “masymas”, posteriorment agafar l'avinguda d'Estrasburg, carrer Brussel·les i rotonda Carrasco que només permetrà eixir en direcció Camí Cabanes. El carrer Haja s'habilita durant les obres com a direcció contrària a l'actual (això és, eixida en direcció Arenal).

 

-Els conductors que desitgen dirigir-se cap a la carretera del Portitxol o l'Arenal, des del Camí Cabanes, es desviaran pel carrer Alborcer (al costat del Punt Verd) per a eixir a la “rotonda del Consum” i prendre la dirección desitjada.

 

-Per a accedir al Camí Cabanes des de la “rotonda Carrasco”, els conductors hauran de fer-ho pel Camí dels Adsubies o si volen arribar a la zona de Pinosol pel Camí Cansalades.

 

-Els vehicles pesants (majors de 3.5 T: camions, autobusos, etc.) només podran utilitzar el Camí Cabanes per a circular. Per la Travessia dels Cansalades solament podran dirigir-se els vehicles pesants dedicats a la construcció i serveis, però utilitzant aquesta via com a accés i eixida pel seu entroncament amb la carretera de Benitatxell (CV-740).

 

La Diputació ha disposat senyalització provisional en tots els punts i interseccions, a més el pas per als residents de les zones està garantit, això sí, condicionat a l'evolució dels treballs.

La Policia Local demana comprensió i paciència als veïns i residents de la zona.