Recepció a l'associació Madres Poderosas

23 abr 2024

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, la regidora de Serveis Socials, Fátima Jarjor i el regidor de Participació i Habitatge, Enrique Escrivá, han rebut a l'associació local Madres Poderosas.

 

Cardona, Jarjor i Escrivá van atendre les demandes de les membres d'aquesta associació, en temes com les dificultats en l'accés a l'habitatge o les ajudes a les famílies.

 

En concloure la trobada, l'alcaldessa, va subratllar que aquesta cita “ha sigut una primera presa de contacte” i permet a l'equip de govern “conèixer de prop la realitat de molts veïns i veïnes i les dificultats que tenen en el seu dia a dia” i “anar donant solucions a les seues necessitats”.

 

Madres Poderosas

 

L'associació Madres Poderosas és una associació formada per dones de Xàbia que es constituït com una xarxa de suport entre elles per a afrontar l'etapa de la maternitat. Constitueix un punt de trobada per a sociabilizar i afrontar la maternitat, ajudar-se entre elles i atendre les possibles situacions de vulnerabilitat que puguen tenir. La xarxa compta amb quasi 100 mamàs de Xàbia.

 

Per a contactar amb aquesta associació: madrespoderosas2023@gmail.com , Instagram: @madrespoderosa_s