Ja estan a la venda les entrades pel concert solidari de la Banda Jove i Petit Arts del 30 d'abril

19 abr 2024 El dimarts 24 serà la jornada de donació de sang

Dimarts que ve dia 30 d'abril la Banda Jove del Centre Artístic Musical i Petit Arts oferiran un concert solidari a benefici de l'associació Aspanion de suport als xiquets amb càncer.

 

El concert serà en la carpa de la Plaça de la Constitució, les entrades costen 3 euros i ja es poden adquirir en l'oficina de Turisme del poble, la botiga ‘De Cuir’ (plaça de l'església) i el mateix dia del concert, minuts abans del començament.

 

El llibret d'aquest concert solidari consta de dues parts, una primera part en la qual la Banda Jove interpretarà l'obra ‘Around the World in 80 days’: Europe, l'Índia, America, Egypt, la Xina, Back to England, baix de la direcció de Miriam Llerena; I Petit Arts intepretará les peces següents ‘Tinc una barca molt vella’, ‘Siyahamba’, ‘Eh Soom Boo Kawaya’, ‘Banaha’ i ‘Cubanita’, amb la direcció d'Antonio Caselles i Carme Català.

 

Posteriorment els dos grups musicals junts interpretaran ‘Un conte musical’ i ‘Lluna Mediterrània’, amb l'acompanyament al piano de Pablo Martín i Silvia Ferrer.

 

Donació de sang

 

Les cites solidàries comencen la setmana vinent, amb la jornada de donació de sang. Serà el 24 d'abril organitzada per la Comissió de Jesús Nazareno, les regidories de Festes i Sanitat, i el Centre de Transfusions d'Alacant.

 

El personal del Centre de Transfusions estarà des de les 17.00 hores fins a les 20.30 en el Centre de Salut de Xàbia. A tots els assistents se'ls farà lliurament després de la donació del llibret de festes. Per a donar sang els requisits són: Tenir entre 18 i 65 anys, +de 50 quilos, no acudir en dejú.

 

I finalment, el dia 28 la Nit de Sainets amb la participació del grup Valentes i Positives, format per dones de la Marina Alta que han superat el càncer, “A mi no m’agrada criticar” i “Mortes de fam”. A més, participarà la monologuista local, Pepa Ferraro. Les entrades es vendran a partir de les 17.00 en la carpa instal·lada en plaça de la Constitució, on s'interpretarà a partir de les 19.00 hores.

 

PROGRAMA SENCER DE FESTES EN HONOR A JESÚS NAZARENO