La regidora de Thiviers convoca a una reunió als veïns

16 abr 2024

El govern local represa aquest mes del calendari de reunions de barri i en aquesta ocasió la convocatòria és per als veïns i veïnes del barri de Thiviers, serà el dia 23 d'abril a partir de les 20.00 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot.

 

En aquesta trobada, que estarà presidit per l'alcaldessa, Rosa Cardona, la regidora del barri, Mavi Pérez i el regidor de Serveis, Juanjo García, que es posaran a la disposició dels veïns i veïnes per a arreplegar totes les seues demandes i traslladar-les directament als diferents departaments municipals, amb la finalitat de tractar de resoldre-les com més prompte millor.

 

A més, exposaran les diferents línies de treball del govern local relacionades amb el barri, propostes que l'equip de govern vol consensuar amb tots els veïns.

 

En els últims mesos el govern local s'ha reunit amb els veïns de Duanes de Mar, L'Arenal i el Centre Històric, així com amb els residents de les diferents urbanitzacions. Unes trobades en els quals els regidors atenen de manera directa als veïns dels diferents nuclis urbans i estableixen un canal directe de comunicació amb tots ells.