Xàbia honra aquest diumenge a Sant Francesc de Paula

11 abr 2024

El calendari festiu-religiós té aquest diumenge la cita amb Sanr Francesc de Paula, patró dels frares mínims que van construir un convent a Xàbia en 1601.

 

Una representació dels mayorales i mayoralesas de la festa van lliurar ahir el programa d'actes a l'alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Festes, Mavi Pérez, amb la qual fan extensiva la seua invitació a tota la corporació i als veïns i veïnes.

 

Els mayorales i mayoralesas són Juan Sapena Bolufer, Luisa Buigues Ivars, Pepa Cruañes Ivars, Pepa Buigues Ivars, Mª Francisca Cruañes Ivars, Concepción Cabrera Cruañes, José Cholbi Ros, Nathan Espasa Hobbs, Maruja Segarra Torres i María Magdalena Marí Molina.

 

La programació s'estén tota aquesta setmana amb la novena a Sant Francesc de Paula a les 19.30 hores en la parròquia de Sant Bertomeu amb rosari i cant dels gojos. El diumenge (14 d'abril) serà el dia gran, amb una cercavila a partir de les 18.30 hores, a càrrec de la Romàntica del Saladar pels carrers de la processó; missa solemne en el Convent cantada pel Cor Parroquial de Sant Bertomeu (a les 19.00 hores).

 

En concloure l'ofici religiós començarà la processó de Sant Francesc de Paula per l'itinerari habitual i en finalitzar tots els assistents estan convidats a un vi d'honor.