Xàbia destina 350.000 euros a l'adquisició de tres camions per a renovar la flota municipal

11 abr 2024

L'Ajuntament de Xàbia ha llançat la convocatòria pública per a l'adquisició de tres camions per a les brigades municipals amb un cost màxim de 350.000 euros (iva inclòs).

 

La convocatòria pretén renovar els dos vehicles d'aquestes característiques que té la Brigada d'Obres Municipal, que tenen més de 20 anys d'antiguitat, així com un nou que es destinarà a la flota dedicada a la Brigada de Jardineria, la qual cosa permetrà prestar amb major celeritat i eficiència els diversos treballs que realitza.

 

En concret, es tracta d'un camió bolquet equipat amb grua, amb un pes màxim de 9-10 tones, que compta amb un pressupost de 150.000 euros; un altre camió de 3.500 quilograms amb cistella elevadora que es puga conduir amb el permís tipus B i un altre camió d'aquestes mateixes característiques, però equipat amb grua. Tots dos per un preu màxim de 100.000 euros.

 

Els plecs, que van ser aprovats fa uns dies per la Junta de Govern, arrepleguen les necessitats que han de tenir cadascun dels vehicles, com la potència, o les configuracions de la cistella elevadora i la grua. Així com que les empreses hauran d'assumir les despeses del transport fins a Xàbia, el pagament de l'impost de matriculació i la resta d'impostos dels tres camions; així com la matriculació, lliurament, plaques i despeses de gestoria.

 

D'altra banda, inclouen una garantia dels vehicles subministrats per un termini de tres anys des de la recepció d'aquests.

 

Més informació i plaços: Plataforma de Contratación del Estado