Programació trimestral del programa Beachworking de la regidora de Dinamització Econòmica

07 abr 2024

El Programa Beachworking torna amb una agenda renovada que s'estendrà des d'abril fins a juny. Aquesta iniciativa, liderada per l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia, té com a objectiu primordial impulsar la digitalització empresarial i oferir formació gratuïta a tots aquells empleats, emprenedors, empresaris i nòmades digitals interessats a potenciar les seues habilitats en tecnologies emergents i tendències digitals d'avantguarda.

La programació abasta una àmplia gamma d'activitats, que van des d'esdeveniments inspiradors i conferències informatives fins a cursos pràctics dissenyats per a capacitar als participants en l'ús efectiu d'eines digitals i estratègies innovadores. A més, es fomenta activament l'establiment de connexions i la creació de xarxes dins de la comunitat tecnològica de Xàbia, brindant un entorn propici per a l'intercanvi d'idees i la col·laboració entre professionals del sector. Aquestes iniciatives estan dirigides a persones de tots els nivells d'habilitat e experiència, amb l'objectiu de promoure un major desenvolupament i creixement en l'àmbit tecnològic local.

El mes d'abril arranca amb els Nomad Events en l´Espai Comboi, els dies 10 i 24 d'abril en el qual participarà com a ponent Raul Escrivà, l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia. Aquestes activitats constitueixen una oportunitat perquè els participants establisquen connexions significatives i relacions duradores, tant a nivell professional com personal. A més, al llarg de tot el trimestre, es duran a terme una àmplia gamma d'activitats en aquest espai, que exerceix un paper fonamental com a punt de trobada per a la vibrant comunitat tecnològica de Xàbia, promovent la col·laboració i l'intercanvi d'idees innovadores. Es realitzaran també durant el mes de maig i juny.

Seguirem amb el curs "Llums, Eneagrama i Acció: el Cinema com a eina de la marca personal" els dies 16 al 18 d'abril. Els participants exploraran com el Cinema i l'Eneagrama, una poderosa eina d'autoconeixement, pot aplicar-se al desenvolupament de la marca personal. Al llarg del curs, s'analitzaran diversos aspectes, des de l'estudi de la personalitat al visionat de pel·lícules per a veure com, amb el cinema, s'incorporen diferents aspectes de "el nostre" personatge.


A més, s'examinarà com l'Eneagrama pot enriquir cada etapa del desenvolupament de la marca personal basant-se en sèries tan reeixides com "els Simpsons". Els alumnes tindran l'oportunitat de desenvolupar les seues habilitats tant en la teoria com en la pràctica, amb exercicis dissenyats per a fomentar la creativitat i l'expressió personal. En finalitzar el curs, els participants estaran equipats amb un conjunt d'eines útils per a aplicar els coneixements adquirits de manera
efectiva en la construcció i promoció de la seua marca personal.

A més, dins de la nostra programació, els divendres són especials amb els ' Cafè amb l'ADL Tecnològic', on persones influents i membres destacats de la comunitat Beachworking es reuneixen per a gaudir d'un cafè junts. Aquestes trobades proporcionen un espai informal per a discutir projectes, compartir històries personals i oferir consells valuosos que puguen beneficiar a la nostra comunitat tecnològica. En aquests moments, ens esforcem per connectar als futurs emprenedors amb empresaris establits, fomentant així la col·laboració i l'intercanvi d'experiències en l'emocionant món de les noves tecnologies.

D'altra banda, a més, estem treballant en un projecte emocionant per a recopilar aquestes històries inspiradores i compartir-les amb el món, amb l'esperança que servisquen d'inspiració per a uns altres en el seu viatge cap a l'èxit tecnològic.

L'Àgora del Beachworking:

El projecte Beachworking dóna la benvinguda amb entusiasme a la presentació de "L'Àgora del Beachworking", una innovadora iniciativa que cerca reviure l'essència de les antigues trobades gregues. Aquest esdeveniment es concep com un espai de reunió i diàleg, on s'abordaran temes candents relacionats amb les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (NTIC).

Des de la transparència en l'ús d'eines d'intel·ligència artificial fins a l'impacte de l'automatització en el mercat laboral, aquest àgora servirà com a punt de trobada idònia per a l'intercanvi d'idees i experiències.

Programat per a dur-se a terme del 4 al 6 de juny, aquest esdeveniment té com a objectiu reunir emprenedors locals i nòmades digitals del segle XXI en un format inspirat en les antigues assemblees gregues, la rellevància de les quals perdura fins al dia d'avui. Serà una oportunitat única per a connectar amb una comunitat diversa i dinàmica, promovent un diàleg constructiu i enriquidor sobre els desafiaments i oportunitats que presenta el món tecnològic actual.

El regidor de Foment Econòmic, Juanlu Cardona, ha subratllat la importància de la variada programació del projecte Beachworking i ha fet una crida a tots els comerciants i empresaris perquè se sumen a les diferents activitats proposades amb la finalitat de potenciar els seus negocis. Cardona va emfatitzar que totes les activitats són completament gratuïtes i només requereixen una inscripció a través de l'ADL Tecnològic i el Creama Xàbia.

Pots obtenir la programació de cursos, conferències, esdeveniments i tota la informació es pot accedir al Facebook d'ADL Tecnològic Creama Xàbia o bé via whatsapp en aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/d6jb9nwvj6o3z8t4seqky0