Jubilació de Lola Ivars, la primera dona agent de la Policia Local de Xàbia

05 abr 2024

La Policia Local de Xàbia ha rendit aquest dijous un sentit homenatge a Lola Ivars, la primera dona que va accedir al cos local de seguretat ara fa quasi 40 anys.

 

Ivars ha rebut una medalla del cos, així com una placa per la seua dedicació a la Policia Local i a la seguretat de tots els veïns i veïnes, en un acte que ha reunit a l'ajuntament als seus familiars, amics, però també a excompañeros ja jubilats, així como l’alcaldessa, Rosa Cardona, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Ortolá i el Intendent en Cap de la Policia Local, José Antonio Monfort.

 

En la placa que li ha lliurat l'alcaldessa, Rosa Cardona, es podia llegir “L'Ajuntament de Xàbia s'enorgulleix a reconèixer-li la seua dedicació i el compromís durant els anys de servei. Que aquest reconeixement siga un recordatori constant de la seua valuosa labora i de l'impacte positiu ha deixat en el municipi. Felicitats en la seua merescuda jubilació i gràcies per tota la seua dedicació”.

 

La protagonista ha recordat que ha passat “quasi 40 anys treballant en la Policia Local de Xàbia, ordenant la meua vida ajuste a aquest treball”. Ha tingut paraules d'agraïment per als companys que li van acollir “el que més valore és el suport que vaig tenir per al meu creixement personal.. hem compartit moltes experiències i he sentit que era una més d'aquesta gran família”. A partir d'ara, Ivars dedicarà el seu temps “a les persones que amb paciència i afecte” li han ajudat durant tots aquests anys.

 

A l’acte, l’Intendent Cap de la Policia Local, José Antonio Monfort, ha destacat que Lola Ivars “ha donat tot el que havia de donar” i aquesta és l'hora de “reconèixer-te tot el teu treball per la Policia Local, pel poble de Xàbia”.

 

Mentrestant, el regidor de Seguretat, Juan Ortolá ha reconegut que Ivars “s'ha portat meravella” i ha “ajudat tot el que ha pogut en la Policia Local i en Protecció Civil” (en tasques administratives que són menys visibles).

 

Per la seua part, l'alcaldessa, Rosa Cardona, ha subratllat que “tot el poble està molt agraït” per l'esforç i dedicació de l'agent Lola Ivars durant tots aquests anys, i li ha desitjat en nom de tots el millor “perquè ara tindràs temps per a compartir amb els teus”.