Creama Xàbia comptarà amb una ‘Aula Mentor’ del Ministeri d'Educació

04 abr 2024 És un projecte de formació en línia no reglada per a adults

El Consorci per a la Recuperació de l'Activitat Econòmica a la Marina Alta (Creama) ha signat un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional pel qual s'integra en el programa ‘Aula Mentor’, un programa que es posa en marxa a Xàbia.

 

Aula Mentor és un programa de formació en línia, no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada que està dirigit a adults majors de 18 anys. Ofereix una àmplia varietat de cursos per a millorar les competències personals i professionals dels participants.

 

Amb la inclusió de l'Aula Mentor el Creama Xàbia posa a la disposició dels ciutadans una aula d'informàtica amb accés a internet en les instal·lacions situades en el Portal del Clot, número 2. El personal del Creama administrarà l'aula, atendrà les persones interessades, proporcionarà informació sobre els cursos que trien la formació en línia. Una vegada formalitzada la matrícula, els alumnes poden optar per realitzar la formació en línia des del seu propi domicili i acudir a l'Aula Mentor de Creama Xàbia només per a la prova final del curs.

 

Després d'aquesta adhesió, el regidor de Dinamització Econòmica i Creama de Xàbia, Juanlu Cardona, ha destacat la importància de “la formació per a poder accedir al mercat laboral” i per ells des del govern municipal “estem prioritzant el desenvolupament de les activitats formatives amb iniciatives, com l'adhesió al programa d'Aula Mentor com a font de potenciació de l'ocupabilitat a nivell local, a més de foment i promoció de la igualtat d'oportunitats”.

 

Els cursos de l'Aula Mentor tenen un cost de 24 a 48 euros, depenent de la formació triada, en un cost que ha sigut fixat pel Ministeri d'Educació.

 

El Programa Mentor es distingeix pel seu caràcter obert, ja que no té requisits d'accés i ofereix una formació no formal adaptada a les necessitats de la població adulta. El model és flexible en els ritmes d'aprenentatge, basat en l'atenció tutorial personalitzada i en materials dissenyats específicament per al treball a distància mitjançant l'ús de tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Per a més informació pot contactar amb Creama al 965793604 o 965794266 o a l'email adl-xabia@creama.org