La regidoria d'Igualtat convoca el concurs per a la gestió i servei dels Punts Violeta

03 abr 2024 El servei serà prestat per dos professionals especialitzats

La regidoria d'Igualtat ha convocat un concurs públic per a la contractació dels serveis de gestió, instal·lació i atenció personalitzada en els Punts Violeta d'informació, sensibilització, prevenció i atenció en situacions d'agressions masclistes, sexistes i lgtbifóbicas.

 

El concurs té un pressupost de 18.710 euros, un termini d'1 any, que es pot prorrogar durant dos més i fixa que el servei ha de prestar-se per dos professionals amb formació en aquests camps, ja siguen graduats en Treball Social o Educació Social o Psicòleg, o titulats en FP en aquestes branques.

 

Entre les exigències del contracte s'arreplega que els Punts Violeta s'instal·laran en els següents esdeveniments que se celebren durant l'any a Xàbia: Carnestoltes, Fogueres de Sant Joan, Festes en honor a la Mare de Déu de Loreto, nit del BubotaFest (Halloween) i els festivals Mar de Xàbia i Montgó Fest.

 

El plec inclou tot el relacionat amb la prestació del servei, com la instal·lació de la carpa, i el disseny i impressió de material divulgatiu com a díptics, polseres o ventalls, amb informació relativa al Punt Violeta.

 

Des de la regidoria han recordat que els Punts Violeta “són espais útils per a la sensibilització i prevenció, així com per a traslladar un missatge contundent de rebuig davant qualsevol mena de violència, establint canals immediats i accessibles per a la denúncia i atenció a les víctimes”. A més, la seua fi, és “conscienciar i prevenir” però també que tots i totes “puguen gaudir de les festes i l'oci amb respecte”.