L'alcaldessa i el regidor d'Habitatge participen en la presentació del “Pla Viu Comunitat Valenciana”

03 abr 2024

L'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor d'Habitatge, Enrique Escrivá han participat aquest dimarts en la presentació del “Pla Viu Comunitat Valenciana” de la Generalitat, que preveu la construcció en els pròxims anys de 10.000 habitatges protegits, dirigides especialment a famílies i joves, mitjançant la mobilització de sòl públic disponible i la col·laboració públic-privada .

Dins d'aquest pla, Xàbia és un dels municipis en els quals es promouran les primeres 685 habitatges accessibles. En concret, la Generalitat construirà 64 habitatges en tres terrenys que l'Ajuntament va cedir durant l'any passat.

L'alcaldessa, Rosa Cardona, ha expressat el seu agraïment perquè la Generalitat haja triat Xàbia per a iniciar aquest pla ja que el nostre municipi “necessita habitatges accessibles perquè els joves puguen començar el seu projecte de vida en el seu municipi”.

Per part seua, el regidor d'Habitatge, Enrique Escrivá, ha manifestat que aquest és “només el punt de partida” perquè Xàbia, de la mà de la Generalitat, compte amb “un parc públic d'habitatge, tan necessari per a atendre les situacions d'emergència residencial que es presenten quasi totes les setmanes en Serveis Socials".