La Platja de l'Arenal comptarà amb vigilància i socorrisme durant Setmana Santa

30 mar 2024 Protecció Civil inicia la seua campanya especial amb guàrdies d'11 a 21 hores fins al 8 d'abril

La regidoria de Platges juntament amb la Creu Roja de Xàbia han iniciat l'operatiu de vigilància i socorrisme de la temporada 2024 amb motiu de la Setmana Santa i Pasqua.

 

L'operatiu va començar ahir (Dijous Sant) a la platja de l'Arenal i es prolongarà fins al dia 1 d'abril. A més, també hi haurà vigilància del 5 al 8 d'abril.

 

L'horari de vigilància serà d'11 a 19 hores i comptarà amb tres socorristes, un coordinador i l'embarcació de rescat.

 

Ja el mes de maig, l'operatiu es reprèn el pont amb motiu del dia del treballador i els festius en honor a Jesús Nazareno, de l'1 al 5 de maig, i estarà actiu els caps de setmana (11 i 12; 18 i 19; 25 i 26). També d'11 a 19 hores.

 

Vigilància de Protecció Civil

 

D'altra banda, l'Agrupació de Protecció Civil de Xàbia també va començar ahir l'operatiu especial de vigilància forestal amb motiu de la Seman Santa. Els voluntaris estaran en dos torns, d'11.00 a 16.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, fins al 8 d'abril.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana i Platges, Juan Ortolá ha agraït la dedicació dels voluntaris de Protecció Civil per vigilar “aquests dies el nostre terme municipal”, una vigilància que desenvolupen mentre “tots estem gaudint d'uns dies descanse”.