Protecció Civil de Xàbia rendeix un homenatge a l'agent Lola Ivars

22 mar 2024

L'agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Xàbia va rendir ahir un càlid homenatge a Lola Ivars, agent de la Policia Local, que ha estat molt vinculada a l'agrupació ja que s'ha encarregat durant els últims deu anys dels tràmits administratius dels voluntaris.

 

Ivars es jubilarà pròximament i els voluntaris la van rebre en la seu de l'agrupació on li van lliurar un xicotet detall i una carta signada per tots ells, un acte en el qual també va participar el regidor de Seguretat, Juan Ortolá.

 

Des de l'agrupació van voler agrair-li així tot el suport rebut i les hores dedicades com a secretària.

 

A Lola Ivars

 

💙🧡Estimada Lola:
En aquest dia especial, volem prendre'ns un moment per a felicitar-te per la teua jubilació després d'una carrera dedicada a servir i protegir el poble de Xàbia. El teu compromís i dedicació com a Policia Local han deixat una petjada indeleble en tots nosaltres, i la teua col·laboració amb Protecció Civil Xàbia ha sigut fonamental.
Durant tots aquestos anys, has sigut un exemple de professionalitat, valentia i empatia. La teua disposició per a ajudar i la teua incansable labor han sigut un pilar fonamental en la construcció d'un entorn més segur i tranquil per a tots. El teu compromís amb la seguretat pública ha sigut inspirador i digne d'admiració.
Has apostat i has confiat en nosaltres des del primer dia, i per això tenim molt a agrair-te. El teu suport incondicional ha sigut fonamental en el nostre camí cap a l'èxit. Gràcies per creure en nosaltres. Sense tu, res del que hui som, haguera sigut possible.
Ara que t'embarques en esta nova etapa de la teua vida, et desitgem tot el millor. Que tingues una jubilació plena de moments de felicitat, descans i realització personal. Que tingues l'oportunitat de gaudir de tot el que has treballat tan àrduament per a protegir: la teua família i els teus amics.
Encara que et jubiles com a Policia Local, sabem que el teu esperit de servici continuarà viu en tu, i estem segurs que trobaràs noves maneres de contribuir amb el benestar de Xàbia. Sempre et recordarem amb gratitud i estima per la teua dedicació i sacrifici.
Les portes de Protecció Civil Xàbia sempre estaran obertes per a tu.
Felicitats en la teua jubilació! Esperem que disfrutes d'aquesta nova aventura que la vida té reservada per a tu!
Amb tot el nostre respecte i admiració,
Els voluntaris de Protecció Civil Xàbia