Xàbia celebra el dia Internacional de l'Esport

20 mar 2024

La regidoria d'Esports, que dirigeix Toni Molina, ha organitzat per als pròxims 21 i 22 de març una jornada esportiva amb la finalitat de celebrar el dia Internacional de l'Esport, que es commemora el 6 d'abril.

 

Amb motiu d'aquesta efemèride el Poliesportiu Municipal una jornada esportiva en la qual participaran els alumnes de 4 i 6 de Primària dels centres educatius municipals i l'aula específica.

 

Segons ha explicat el regidor “seran més de 500 alumnes els que participaran en aquesta gran festa de l'Esport a Xàbia” en la qual pretenem es convertisca en un aparador de les disciplines esportives que es poden aprendre i practicar en el nostre municipi, però també reconèixer l'esforç que cada setmana fan tots i cadascun dels clubs amb la seua pedrera.

 

En aqueixa jornada hi haurà exhibicions de karate, pilota valenciana, handbol, futbol, gimnàstica artística i rítmica, escacs, hoquei, atletisme, capoeira i tennis, entre altres; totes elles oferides pels clubs de Xàbia i els monitors de la regidoria d'Esports.

 

Molina ha recordat que aquest 2024 és un any “especial” per als esportistes ja que és any olímpic, amb la celebració a París de finals de juliol a mitjan agost de les Olimpíades que compleixen la seua edició XXXIII.

 

I aquest és precisament el fil conductor del cartell de les jornades que ha preparat el departament, en una jornada que a nivell autonòmic té el patrocini de la Fundació Trinidad Alfonso.