El Consultori Auxiliar de l'Arenal obrirà del 22 de març al 8 d'abril

19 mar 2024

La Conselleria de Sanitat ha comunicat a l'Ajuntament de Xàbia que el Consultori Auxiliar del barri de l'Arenal obrirà del 22 de març al 8 d'abril amb la finalitat d'atendre els veïns i veïnes del barri, així com als turistes i visitants que durant aquest període vacacional passen els seus dies de descans a Xàbia.

 

L'obertura del Consultori, va ser una de les peticions que va traslladar l'alcaldessa, Rosa Cardona al conseller de Sanitat, Marciano Gómez, quan va reunir els alcaldes de la comarca el passat 1 de febrer.

 

El consultori, que es troba en l'avinguda París, en la zona esportiva de Xàbia Park, obrirà de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 15.00 hores. Estarà atès per un metge, un infermer i un administratiu. Per part seua, les urgències es seguiran atenent les 24 hores del dia en el Centre de Salut del poble.

 

La direcció del departament de Salut va notificar fa uns dies la decisió de l'obertura a la regidoria, i des de l'Ajuntament s'han posat en marxa perquè l'espai es trobe en perfectes condicions.

 

D'altra banda, l'Ajuntament continua avançant els tràmits perquè aquest espai sanitari siga fix i en un local de la zona. Referent a això, la regidora de Sanitat, Fátima Jarjor, ha explicat que els tècnics municipals estan ultimant el plec de condicions amb les exigències que ha de tenir el local i en breu es convocarà el concurs públic per a la compra d'aqueix espai que compta amb una reserva de crèdit de 400.000 euros.

 

Jarjor ha remarcat el ferm compromís del govern de Xàbia perquè l'Arenal compte amb un consultori permanent i per a això el primer pas és disposar d'unes instal·lacions adequades.