La regidoria d'Esports ofereix una alternativa esportiva per a les vacances de Setmana Santa

14 mar 2024 Del 2 al 5 d'abril

La regidoria d'Esports ha preparat una nova edició del programa Pasqua Esportiva amb el qual pretén ajudar a la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua.

 

El programa està previst per a la setmana del 2 al 5 d'abril en horari de matins (9.00 a 13.30) i es compon de Campus Municipals, d'una banda l'"Activa't" i per un altre de "Psicomotricitat".

 

El primer està dirigit a escolars nascuts entre 2010 i 2017, que s'agruparan en categories infantil, aleví, benjamí i prebenjamín. En el qual entre altres practicaran pàdel, ping-pong, badminton, multideportes, excursions o passejos amb bicicleta.

 

El segon, està indicat per als escolars nascuts entre 2018 i 2020 i s'han projecte activitats dirigides a estimular el joc simbòlic i instrumental per a potenciar les funcions congnitivas necessàries per a l'aprenentatge.

 

Les inscripcions en aquests Campus Municipals s'han de realitzar a través de l'APP Sportia, que està disponible per a IOS i Android,. Registrar-se com a usuari (dades del pare/mare o tutor), posteriorment cercar el centre "Esports Xàbia" , pestanya activitats i seleccionar l'opció una altra persona i incorporar les dades del xiquet o xiqueta que es vol matricular. Procedir a la matrícula i pagar la taxa corresponent. (35 euros).

 

El regidor d'Esports, Toni Molina, ha afegit que el personal del seu departament està disponible per a resoldre qualsevol dubte referent a aquest programa i ajudarà a totes les famílies que el necessiten.

 

A més, en l'àmbit privat, el CD Xàbia, La Penya la Marina, Gimnastica Rítmica Xàbia, el CB Joventut Xàbia, el CD Montgó Xàbia i els Clubs Muay Thai Bou Prats juntament amb el Karate Washinkai han organitzat campus similars que també es desenvolupen la setmana del 2 al 5 d'abril.