Alumnes del Conservatori ofereixen el concert “Dons en la Música”

13 mar 2024

L'agenda cultural de la setmana està marcada a Xàbia pel festival Xàbia Blues, però també hi ha altres cites destacades, entre elles el concert “Dons en la música” que serà el dijous 14 de març i que oferiran els alumnes del Conservatori.

 

Aquest concert, que forma part de la programació organitzada per l'Ajuntament amb motiu del 8M, serà en el Conservatori a partir de les 20.00 hores. Els alumnes de piano, percussió i música de cambra oferiran un recital amb peces de música composta per dones, com Alice Gómez, Clara Schumann i Giselle Gals.

 

A més, el divendres la cita és per als més xicotets amb “Pluja de Contes” a la Biblioteca del Centre Històric, sota el títol “La per també te per”, que començarà a les 17.30 hores.

 

Exposicions

 

D'altra banda, el Centre d’Art Lambert de Xàbia es pot visitar l'exposició Ho sap el cel blau de Susana García, fins al 31 de març i a la Casa del Cable la mostra “Marissa Oosterlee” de l'autora Marissa Ooesterlee, també fins a final de mes.

I a la sala del Museu Soler Blasco exposen un grup d'artistes de la Marina Alta la mostra “Pobladores d’Art”, en diferents formats com: pintura, escultura, fotografia, disseny digital.. entre altres. Es tracta d'obres d'Alba Vega Mulet, Ana I. Martínez Hinarejos, Animal de bancal, Anna Roselló, Cristina Minguillón, Elia Masanet Olmos, Lídia Santacreu Ferrà, Mar Fornés, Marina Mulet Gaya, Matilde's father, Mireiacreativa, Paqui Fornet Pastor, Pau López Anquela, Rosario Caselles Canet i Teresa Fondo Castillo.