L'alcaldessa, Rosa Cardona, clausura la taula redona de dones de Xàbia

13 mar 2024

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, va clausurar la taula redona organitzada el dissabte per la regidoria d'Igualtat i el Rotary Club Xàbia amb 8 dones referents del municipi amb motiu del dia Internacional de la Dona.

 

En la jornada van participar Isabel Moreno, directora del Col·legi Port de Xàbia; Isabel Martí, directora artística del Grup de Danses Portitxol; Lola Ivars, agent de la Policia Local de Xàbia i Guiomar Ramírez-Montesinos, fundadora del periòdic local ‘Xàbia al dia’. Així com Ana Vasbinder, directora de Relacions Institucionals i Comercial del grup HCB; María Ángeles Mulet, directora del Laboratori Mulet Cholbi; Rosa Torres, empresària de Xàbia i Natalia Moskalenko, presidenta de la Fundació Cultura Contra les Bales.

 

Al llarg de les intervencions les protagonistes van narrar les seues experiències personals en els seus sectors, i van destacar que les dones tenen una perspectiva diferent als homes, “més àmplia, empàtica i orientada al treball en equip”. Un altre dels temes que es va abordar va ser la conciliació laboral i familiar, que complica moltes vegades que les dones accedisquen a llocs de major responsabilitat.

 

Després de l'èxit de la taula redona des de l'equip de la regidoria ja estudien organitzar esdeveniments similars durant tot l'any amb la finalitat de continuar difonent el paper de les dones de Xàbia.

 

La regidora d'Igualtat, Fátima Jarjor, ha volgut agrair la implicació del Rotary Club Jávea en la programació organitzada pel seu departament pel 8M i especialment a la seua presidenta Andrea Salerno.