Xàbia commemora el dia de la dona

09 mar 2024

L'Ajuntament de Xàbia ha commemorat avui el Dia Internacional de la Dona amb una concentració a la porta de l'Ajuntament la façana del qual ha sigut decorada amb uns murals creats pels IES de Xàbia i la lectura d'un manifest en defensa dels drets de la dona i la igualtat de gènere.

 

La regidora d'Igualtat, Fátima Jarjor ha iniciat la lectura del manifest, han continuat els portaveus municipals, i l'última part l'ha llegida l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona.

 

Després del manifest tots els assistents han pogut escoltar les quatre cançons que els alumnes dels IES La Mar i Antoni Llidó han compost al costat del guitarrista del grup Smoking Souls, Pau Camps, amb missatges reivindicant la igualtat.

 

En finalitzar l'acte l'alcaldessa i els regidors han repartit a tots els assistents a l'acte unes polseres commemoratives del 8M a Xàbia.

 

A més, durant tot el matí, l'alcaldessa i la regidora d'Igualtat, han lliurat a totes les treballadores de l'Ajuntament una rosa de color blanc, en una iniciativa que ha sigut possible gràcies a la col·laboració del Rotary Club Xàbia.

 

MANIFEST