Les regidories d'Educació i Joventut organitzen unes xarrades per a orientar a les mares i pares en el futur laboral dels seus fills

08 mar 2024

Les regidories d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Xàbia han organitzat, en col·laboració amb el Grup Tot, per als dies 11,12 i 13 de març una sèrie de xarrades amb la finalitat d'ajudar a les famílies en l'orientació laboral dels fills a l'hora d'acabar els estudis de Batxiller.

 

Batejades amb el nom “Xerradas d’Orientació Educativa Familiar”, les conferències se celebraran en la sala d'actes de la Casa de Cultura a partir de les 19.00 hores entorn del públic objectiu. D'aquesta forma el dilluns 11 es dirigeix a les famílies amb alumnes en 4 de l'ESO amb el títol: “Naveguem junts cap al futur”;

El dia 12 per a alumnes de Batxillerat: “Construïm el camí cap a la Universitat” i el 13 de març versarà sobre els “Recursos per a accedir al mercat laboral”, que serà impartida pel personal de Creama-Xàbia.

 

“En aquestes xarrades –ha comentat l'edil de Joventut, Fátima Jarjor- volem donar-los a les famílies les eines necessàries per a ajudar els seus fills i filles a triar el camí que desitgen en finalitzar els seus estudis de batxillerat”.